Shoqata e Inovacionit Financiar të Kosovës
  • Shqip
  • English

Anëtarët e shoqatës

leasing-sloutions
smm-saint-matthew-merchant
Moneta logo

Rreth nesh

Mëso më shumë rreth shoqatës.

Objektivat dhe Projektet

Mëso më shumë rreth objektivave dhe projekteve të shoqatës.

Standardi i Praktikës së Mirë

SEAL_SHIFK_Guidelines_v copy

Mëso më shumë rreth Standardit të Praktikës së Mirë

Na kontakto

Kontaktoje shoqatën.